Over ons

Wij zijn Nathan en Yvette, samen zijn wij An Otter Design. In deze post willen wij graag wat meer over elkaar vertellen.

Nathan is fotograaf (als je nieuwsgierig bent kan je zijn werk bekijken op www.nathanmaasphotography.nl). Hij is altijd al creatief geweest, houd van schilderen, tekenen en artistieke foto’s maken. Naast de fotografie werd het tijd voor iets anders. Nathan heeft zijn kennis over ontwerpen en design opgedaan uit zijn opleiding fotografie, eerdere opdrachten en door in zijn vrije tijd veel uit te proberen met photoshop.

Yvette is ook creatief. Ze heeft altijd getekend, schrijft graag, heeft veel geklust en geholpen bij meubels maken met haar vader. Voor Yvette werd het dan ook tijd om iets met haar creativiteit te doen naast haar werk als laborant. Ze heeft haar kennis opgedaan door veel research te doen, veel te oefenen en van alles uit te proberen.

We hebben elkaar in 2016 leren kennen via Tinder, dat kan dus wel! Nathan is al vrij snel verhuisd naar Breda, hij kwam uit Almelo. Yvette heeft het grootste deel van haar leven in Breda gewoond. We houden erg van buiten zijn, dieren en de natuur. Dit zijn dan ook grote inspiratiebronnen voor de ontwerpen. 

Met An Otter Design willen we al onze creativiteit kwijt kunnen. Samen hebben we alles uitgezocht om An Otter Design op te starten.

De naam An Otter Design:
* Otters – otters zijn gewoon schattig en omdat we bijna altijd hand in hand lopen lijken we erg op otters, want otters houden in het water elkaars hand vast om elkaar niet kwijt te raken. Otters zijn ook maatjes voor het leven, vanaf het begin voelt het al alsof we elkaar al jaren kennen. 
* Design – we willen graag dingen ontwerpen, onze creativiteit ergens in kwijt kunnen.
* Woordspeling op an other design – omdat er al zoveel design bedrijven/sites zijn. 

An Otter .. kunnen we nog uitbreiden. We hebben al zo veel woordgrapjes bedacht! Zoals An Otter blog. Hier kan je meer lezen over An Otter Design en onderwerpen die voor ons belangrijk zijn. De blog wordt vooral door Yvette bijgehouden en geschreven. Met beeldmateriaal en natuurlijk ook ideeën van Nathan.

Nathan en Yvette