De gezichten achter An Otter Design

Wij zijn Nathan en Yvette, samen zijn wij An Otter Design. In deze post willen wij graag wat meer over elkaar vertellen.

Nathan is fotograaf (als je nieuwsgierig bent kan je zijn werk bekijken op www.nathanmaasphotography.nl). Hij is altijd al creatief geweest, houd van schilderen, tekenen en artistieke foto’s maken. Naast de fotografie werd het tijd voor iets anders. Nathan heeft zijn kennis over ontwerpen en design opgedaan uit zijn opleiding fotografie, eerdere opdrachten en door in zijn vrije tijd veel uit te proberen met photoshop.

Yvette is ook creatief. Ze heeft altijd getekend, schrijft graag, heeft veel geklust en geholpen bij meubels maken met haar vader, heeft recent ook schilderen en photoshop opgepakt. Voor Yvette werd het ook tijd om iets met haar creativiteit te doen naast haar gewone werk als laborant. Ze heeft haar kennis opgedaan door veel research te doen en van alles uit te proberen in photoshop.

We hebben elkaar in 2016 leren kennen via Tinder, dat kan dus wel! Nathan is al vrij snel verhuisd naar Breda, hij kwam uit Almelo. Yvette heeft het grootste deel van haar leven in Breda gewoond. We duiken allebei en zijn dus in onze vrije tijd vaak onder water te vinden in Zeeland. We houden erg van buiten zijn, dieren en de natuur. Dit zijn dan ook grote inspiratiebronnen voor de ontwerpen. In het dagelijkse leven proberen wij zo milieuvriendelijk mogelijk te leven en hier hoort natuurlijk ook duurzame kleding bij.

Met An Otter Design willen we al onze creativiteit kwijt kunnen. Samen hebben we alles uitgezocht om An Otter Design op te starten. Hoe de naam tot stand is gekomen kan je hier lezen. In An Otter blog kan je meer lezen over An Otter Design en onderwerpen die voor ons belangrijk zijn.

Yvette en Nathan