Achter de schermen,  An Otter Design,  Persoonlijk

Wat gaan we doen in 2020

In deze post wil ik voorruit kijken op 2020. Zoals ik in de vorige blog heb gezegd, hebben we een hoop plannen voor An Otter Design, An Otter BlogNathan Maas Photography en prive. In deze blog ga ik een aantal dingen met jullie delen. Dan kunnen we in 2021 terug kijken wat we allemaal hebben gedaan.

An Otter Design:

Voor onze webshop hebben we een heleboel ideeën. We willen heel graag met meerdere kleuren gaan zeefdrukken, dus dat wordt nog even oefenen. We willen ons assortiment uitbreiden met meer producten zoals t-shirts met lange mouw, truien, vesten, hoodies en kookschorten. Deze willen we natuurlijk allemaal zelf gaan bedrukken. Niet alleen kleding maar ook accessoires willen we gaan bedrukken en verkopen. Wij zaten zelf te denken aan toilettassen, make-up tassen en etuis voor potloden. Heb jij een idee voor ons wat we nog meer zouden kunnen opnemen in ons assortiment laat het dan vooral weten in de reacties. 

Omdat Yvette vorig jaar is begonnen met linos snijden en stempels maken wil we daar dit jaar natuurlijk mee verder. Er zijn genoeg ideeën voor posters, stempels, kaarten en limited edition prints. Misschien kunnen we linosnedes ook op textiel gaan drukken?
We willen ook wat actiever zijn op social media, wat meer ons hele proces laten zien. Heeeel misschien hier en daar een vlog proberen te doen.
In 2019 hebben wij een aantal markten gehad, we willen ook in 2020 weer markten opzoeken. We willen op markten door het hele land gaan staan. Tips zijn welkom, hoe meer hoe beter. Laat het weten in de reacties. 

An Otter Blog:

We hebben in 2019 al 54 blogs geschreven, we krijgen elke post weer bezoekers erbij en we vinden het allebei super leuk om te doen. We gaan hier dus lekker mee verder. We willen proberen nog meer reacties te krijgen, meer interactie met onze lezers. Dus we willen nog actiever worden op onze blog. En zou het dit jaar ook mogelijk zijn om iets te gaan verdienen aan de blog?

Werk/bijbaan:

Yvette wil minder gaan werken bij haar huidige werkgever en meer tijd voor An Otter Design, Nathan Maas Photography en An Otter Blog. Het werk wat ze nu doet is prima, leuke collega’s, dicht bij huis en ze verdient niet slecht. Maar in het afgelopen jaar tijdens het opzetten van An Otter Design is ze er achter gekomen dat ze meer met haar creativiteit wil doen dan ze van te voren dacht. We zijn allebei toe aan een ander soort leven waaronder dus samen fulltime creatief bezig zijn. Dit zal nog even duren, maar minder kunnen werken bij haar werkgever maakt wel meer tijd vrij voor creativiteit. 

Ik heb zelf een vaste klant waarvoor ik elke week aan de slag kan, gemiddeld 10 uur per week. Het is prima werk, het verdiend genoeg om mijn vaste lasten te kunnen betalen, maar mijn passie ligt ergens anders. Hieronder lees je wat mijn plannen zijn voor 2020.

Nathan Maas Photography: 

In 2017 ben ik verhuisd naar Breda en sindsdien vind ik fotografie eigenlijk steeds minder leuk, dit heeft verschillende redenen. Op mijn eigen blog op www.nathanmaas.nl ga ik hier later dieper op in. Hier houd ik het even kort.
Omdat ik in het afgelopen jaar fotografie bewust op een lager pitje heb gezet en na heb kunnen denken wat ik met fotografie wil is het nu tijd voor verandering. De belangrijkste verandering voor mij is dat ik weer plezier in fotografie ga krijgen. Hier heb ik het afgelopen jaar dus goed over na kunnen denken. Ik heb terug gekeken in mijn archief naar foto’s waar ik het meeste plezier in heb gehad om te maken. Een van de dingen waar ik super enthousiast over ben ongeacht de stijl, het onderwerp of de locatie is analoge fotografie! Daarom ga ik mij dit jaar verder specialiseren in analoge fotografie, al vanaf het begin ben ik bezig met analoge fotografie.

Tijdens mijn opleiding heb ik ook veel in de doka (donkere kamer) gestaan om filmpjes te ontwikkelen en foto’s af te drukken. Afgelopen maanden heb ik alle benodigde spullen aangeschaft en weer van zolder gehaald om analoog te kunnen fotograferen. Hier heb ik super veel zin in. In februari ga ik de doka helemaal up en running maken en dan ga ik ook weer veel fotograferen. 
Alles kan je natuurlijk volgen op mijn Instagram en omdat ik de smaak te pakken heb met bloggen zal ik komend jaar ook regelmatig iets posten op mijn eigen website. Daarnaast wil ik mijn proces gaan filmen en dit op mijn YouTube kanaal plaatsen.

We komen tijd te kort zal je nu waarschijnlijk denken, dat is ook zo. Gelukkig is Yvette heel goed in time management en hoeft niet alles in een keer te gebeuren. Wat zijn jou plannen voor 2020? Laat het weten in de reacties, ik ben benieuwd! Dit is helaas het einde van deze blog, ik zou zo nog heel veel meer kunnen/willen vertellen over al onze plannen, maar daarvoor moet je even geduld hebben.

Tot de volgende!

Nathan

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *