An Otter Design,  Dagje uit met An Otter Design,  Markt

Twee markten in Almelo

We hebben in de laatste maanden van 2019 nog twee markten gehad, 9 nov en 30 nov/1 dec. We vinden het super leuk om op markten te staan, het is altijd erg gezellig en we hebben leuke gesprekken met allerlei soorten mensen. Deze blog gaat over deze twee markten. 

Begin november hadden we een markt op de vrije school in Almelo. Dit was de school waar Nathan als kleine jongen ook op gezeten had, dus dat was super leuk. Hij heeft mij natuurlijk wel even een rondleiding gegeven en hij kwam ook een aantal leraren en oud leerlingen tegen. Net als de eerdere markt op een vrije school hebben we niet veel verkocht. Ons concept past denk ik toch niet helemaal op deze scholen. Uiteindelijk dus maar 1 kaart verkocht. We hebben wel super veel leuke gesprekken gehad met mensen die geïnteresseerd waren in onze producten en wat positieve reacties gehad op onze ontwerpen. Wat natuurlijk altijd super fijn is. Dus ondanks dat we niet veel verkocht hadden, gingen we toch met een goed gevoel naar huis. In ieder geval weer iets meer bekendheid. 

Eind november was onze laatste markt van het jaar. Deze was ook in Almelo, bij Fluitekruid van Anneke Dekker. Dit was een super gezellige kerstmarkt van 2 dagen. Omdat het een kerstmarkt was hebben we ervoor gezorgd dat we ook wat kerstspulletjes hadden. We hadden een hele hoop stempels gemaakt, waaronder ook kerstbomen, kerstballen en vuurpijlen. Ook hadden we stempelkussens, blanco kaarten en enveloppen. Zo konden mensen bij ons alles kopen om zelf kerstkaarten te maken. Ook hadden we zelf een aantal kerstkaarten gemaakt. We hadden een klein tafeltje, maar dit was perfect voor wat me mee hadden. Ook hadden alle mensen van een kraampje iets lekkers gebakken, zodat er naast de koffie en thee ook allerlei lekkers was. Wij hadden een lekker bananenbrood gemaakt. Deze markt was voor ons een succesvolle markt, we hebben best veel verkocht dus dat was super fijn! Hiernaast ook weer veel mensen ontmoet en onszelf weer iets bekender gemaakt. 

In 2020 willen we weer op een aantal markten gaan staan, we vinden het namelijk super leuk om allerlei mensen te ontmoeten, een kans te hebben ons bedrijf meer bekend te maken en onze producten te verkopen natuurlijk. Weet jij een markt waar we goed tussen zouden passen? We willen graag veel meer markten gaan doen en door het hele land connecties maken met leuke mensen. Dus laat het vooral weten in de reacties. 

Tot de volgende!

Yvette

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *