An Otter Design,  Klussen

Opberg doosjes voor sieraden

Deze DIY post gaat over de opberging van sieraden. Ik ben nooit zo zorgvuldig omgegaan met mijn sieraden, ik had er niet zo veel en ze zaten altijd in een klein zakje of doosje ergens in een lade. Ik ben dan ook best wel wat kwijt geraakt. Een tijdje heb ik een soort boom gehad om mijn oorbellen op te hangen, maar dit vond ik steeds lelijker worden. Die heb ik weg gedaan en alles uiteindelijk weer terug in het doosje heb gedaan in de lade. Na alles uitgezocht te hebben en alleen over te houden wat ik echt mooi vond was het tijd voor een goede manier om mijn sieraden op te bergen. Ik heb nu 6 paar oorbellen, 2 kettinkjes en 1 armbandje. Niet veel dus, maar wel wat ik draag en super mooi vind. Wat ik wilde kon ik in winkels natuurlijk niet vinden, ik wilde een doosje om mijn oorbellen in te prikken en een doosje om mijn kettinkjes en armbandjes netjes in neer te leggen. Dus ik besloot deze zelf te maken.

Nodig:

  • Twee doosjes
  • Stokje
  • Vilt
  • Lijm
  • Verf
  • Kleine kwastje

Na de kasten nagekeken te hebben en een tripje naar Pipo’s had ik alles dat ik nodig had. Bij Pipo’s kon ik gelukkig twee mooie doosjes vinden, die hoefde ik dus al niet zelf te maken. Voor de oorbellen heb ik een aantal stokjes op maat afgezaagd, bekleed met vilt en in het doosje gelijmd. Op deze manier kunnen de oorbellen tussen de stokjes geprikt worden en zitten ze goed vast. Door het vilt ziet het er net iets mooier en luxer uit.

Om het niet twee saaie houten doosjes te laten zijn besloot ik ze te verven. Na wat research online besloot ik een design te maken met allemaal gekleurde stippen.  

Ik ben super blij met het resultaat, op deze manier kan ik elke ochtend alles goed vinden en het avonds ook zo opbergen dat ik nooit meer iets kwijt hoef te raken. Ik ben erg benieuwd, hoe berg jij je sieraden op?

Tot de volgende!

Yvette

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *