An Otter Design,  Product

Onze stempels

Op de webshop staan sinds kort ook stempels. Nu denk je misschien, leuk die stempels maar wat kan ik ermee? Je kan van alles met stempels. Het is niet alleen een leuke middag met je kinderen, maar je kan er van alles mee personaliseren en maken. 

We maken de stempels helemaal zelf. We snijden ze uit een soort rubber en plakken ze dan op een stukje afvalhout voor een betere grip bij het stempelen. We hebben natuurlijk wel de scherpe randjes eraf gehaald zodat het fijner vasthoud. 

De inspiratie voor de stempels komt uit het dagelijks leven, maar ook onze liefde voor de natuur. De ballonnen zijn natuurlijk super leuk om te gebruiken als er iets te vieren is, zoals een verjaardag of een examen dat gehaald is. De fiets zit erbij omdat wij er erg van houden om met de fietsen eropuit te gaan. Verder hebben we stempels van een hartje, planeet, kat, dierenpootje, vlinder, bloem, zonnebril, slipper, vogelpootje, slingers en van een klavertje vier. Allemaal leuke stempels dus, hieronder ga ik een paar manieren vertellen hoe je ze kan gebruiken. 

Een paar ideeën waar wij zelf ook vaak stempels voor gebruiken zijn kaarten en inpakpapier maken, maar ik gebruik ze ook voor in mijn bullet journal. 

Het is natuurlijk super leuk om iemand een zelfgemaakte kaart te sturen. Wil je iemand geluk wensen op een belangrijke dag, dan is onze stempel van een klavertje vier natuurlijk super leuk. Het dierenpootje is ook super leuk om te gebruiken als ‘handtekening’ van je huisdier. Ook de envelop kan je op deze manier ook versieren. Als wij op markten staan krijg je je product mee in een leuk kado zakje. Deze maken we zelf en bestempelen we met onze stempels, zo krijg je hele leuke en vrolijke zakjes en kan je product niet beschadigen of vies worden op de weg naar huis. Deze zakjes kan je ook onbedrukt kopen (bij bijvoorbeeld de Hema), zelf bestempelen en daar een cadeautje in inpakken. Dit is natuurlijk een super leuke manier om je cadeautje nog persoonlijker te maken. Hetzelfde kan je doen met inpakpapier. Als je iets besteld in de webshop pakken wij je bestelling in als een cadeautje en daarvoor gebruiken wij ook bestempeld kaftpapier. Zo hoef je alleen een rol effen cadeau papier te kopen en kan je er zelf iets moois van maken. Maak zo je cadeautje ook extra speciaal door er een persoonlijke touch aan te geven. Houd diegene bijvoorbeeld heel erg van katten, dan is onze katten stempel super leuk! 

Hoe je een dagboek of bullet journal bij? Of vind je het leuk om bijvoorbeeld van je vakantie een scrapbook te maken? Dan zijn onze stempels ook super leuk en handig. Heb je een bladzijde over je fietstocht door het bos, dan kan je onze stempel van een fiets gebruiken. Heb je geschreven over een leuk uitje met je vriend of vriendin, dan is onze stempel van een hartje perfect. 

Vind je het leuk om je creatieve uitspattingen te delen op bijvoorbeeld Instagram, of gewoon voor jezelf vast te leggen. Dan kan je onze stempels ook gebruiken om een gave achtergrond te maken. Zoals de achtergronden van de vorige foto’s van onze creatieve maaksels. 

Een kleine gebruiksaanwijzing:

Wat voor mij het beste werkt is het stempelkussen op de stempel drukken ipv de stempel op het stempelkussen. Dit doe je tot je ziet dat de inkt goed dekkend is, wanneer de kleur mooi egaal op de stempel te zien is. Op deze manier krijg je geen inkt op de stukken waar je geen inkt wil hebben. Druk de stempel dan goed op je papier. Je kan het beste een kladpapier erbij pakken en je stempel hierop uitdrukken als je klaar bent met stempelen. Om de stempel het beste schoon te maken kan je een vochtig doekje of papiertje pakken om de stempel schoon te maken. De inkt zal er niet helemaal af gaan, maar als de stempel niet meer afgeeft is hij schoon. Op deze manier kan je het langst van je stempel genieten. 

Om het nog makkelijker te maken verkopen we ook stempelkussens, zo ben je bij 1 webshop klaar voor al je stempel plezier. Onze stempelkussens zijn van Versa Color, ze zijn 3cm x 3cm en verkrijgbaar in de volgende kleuren:

  • Zwart – Charcoal
  • Rood – Scarlet
  • Blauw – Royal blue
  • Groen – Olive
  • Geel – Canary
  • Goud
  • Zilver

De inkt in deze stempelkussens is sneldrogend, dekkend, op waterbasis, zuurvrij, kind veilig, niet giftig en vervaagd niet. De stempelkussens zijn goed op te bergen, ze zijn makkelijk op te stapelen. Je kan onder het stempelen de deksel ook aan de onderkant klikken voor meer grip en zo raak je deze niet kwijt. De inkt is op waterbasis en uit kleding te wassen, altijd handig als je toch iets geknoeid hebt.

Ben je nu helemaal enthousiast geworden en wil je zelf ook van alles maken met onze stempels, ze staan in de webshop voor maar 5 euro. We zijn altijd bezig met nieuwe stempels. Dus heb jij een leuk idee voor een stempels of nog een ander idee wat je met stempels kan doen? Laat het weten in de reacties!

Tot de volgende!

Yvette

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *