An Otter Design,  Dagje uit met An Otter Design,  Markt

Onze eerste twee markten

Een tijdje terug hadden we onze eerste markt. Dit was een kleine try-out via de ouders van Nathan, we mochten een stukje van hun kraam gebruiken. Ze zijn de eigenaars van Meander-Almelo een webwinkel voor mooie boeken, houten speelgoed en veel meer. Ze staan ook op veel markten. Dit was een markt bij een vrije school en niet super geschikt voor onze shirtjes omdat die voor volwassenen zijn en deze markt meer op kinderen gericht was. We hebben daar dan ook niks verkocht, maar wel heel veel geleerd en dat is zeker ook belangrijk. We hadden bijvoorbeeld geen kleingeld, geen ‘reclame’ bord, totaal niet nagedacht hoe we de shirtjes gingen presenteren. Dus een hele hoop om beter te doen de volgende keer. 

In september hadden we een kraam bij het kunstmarktje in Mander. Deze keer waren we veel beter voorbereid. We hadden alle shirtjes, tasjes en kaarten optijd gedrukt. We hadden veel beter nagedacht over wat we nodig hadden en nagedacht over de presentatie van de kraam. De markt was super goed georganiseerd en opgezet. 

Het was de eerste editie van deze markt en de weersvoorspelling was niet super goed. Het was daarom wel erg rustig. Uiteindelijk hebben we toch nog 3 shirtjes, 2 tasjes en een kaart verkocht. Niet super veel, maar het is een goed begin. We hebben ook een aantal leuke gesprekken gehad, dus het was zeker een geslaagde dag. Om 4u zou de regen losbarsten en dan ook niemand meer langskomen dus bij de eerste druppels om 3u zijn we gaan inpakken, we waren net voor de grote buien ingepakt, dat hadden we dus goed getimed. 

We vonden het super leuk om op deze eerste markten te staan dus dit gaan we zeker vaker doen! Nu moeten we dus opzoek naar geschikte markten voor ons, weet je een leuke markt laat het dan vooral weten in de reacties. 

Tot de volgende!

Yvette

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *