An Otter Design,  Ontwerpen

Ontwerp – Het idee achter Pixel

In een serie blogposts gaan we alles vertellen over de ontwerpen die op de webshop staan (of erop gestaan hebben). Deze blogpost gaat over ons ontwerp van de kat. 

De inspiratie achter dit ontwerp is onze lieve en ondeugende kat Pixel. Toen we in februari 2019 hadden besloten een kat in huis te nemen ontstond ook al heel snel het idee om iets met een katje te ontwerpen. Ik heb dit ontwerp gemaakt op basis van een foto van onze kat Pixel. Ze heeft altijd een heerlijk ondeugende blik en die heb ik geprobeerd terug te laten komen.

Terwijl ik dit schrijf ligt ze heerlijk naast me op de bank te slapen. We vinden het super leuk om een ontwerp te hebben dat gebaseerd is op onze eigen kat. We hebben allebei altijd katten gehad en zijn dan ook echt katten mensen. Pixel is onze eerste kat van onszelf, we hebben haar al vanaf 10 weken oud. Gelukkig wordt ze al wel ietjes rustiger, want ze was een super energieke en praatgraage kitten. Soms wel erg veel werk en zitten we onder de krassen, maar ze maakt het altijd weer goed met haar schattige koppie en knuffels.  

Pixel staat op de webshop als tas en t-shirt. Als t-shirt zelfs in twee kleuren, roze en grijs

Laat in de reacties weten of je ook huisdieren hebt en wat je vind van dit ontwerp!

Tot de volgende!

Yvette

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *