An Otter Design,  Ontwerpen

Ontwerp – Het idee achter de Monstera bladeren

In een serie blogposts gaan we alles vertellen over de ontwerpen die op de webshop staan (of erop gestaan hebben). Deze blog gaat over ons ontwerp met de twee bladeren. 

De grootte inspiratie achter dit ontwerp is een van onze favoriete planten, de Monstera plant. Nathan heeft deze al een paar jaar en hij komt al bijna tot aan het plafond. We hebben geprobeerd er een stekje van te maken, door twee bladeren eraf te halen en deze in een eigen pot te zetten. We hebben geprobeerd deze te stekken door 2 bladeren er af te knippen en in een eigen pot te zetten. Dit is super goed gelukt, deze heeft nu al 7 bladeren. Op het moment doen onze twee Monstera planten het super goed, ze hebben heel snel achter elkaar nieuwe bladeren gekregen. 

De twee bladeren hebben we op de foto gezet en hier heb ik een tekening van gemaakt. We hebben van deze bladeren ook een muurschildering gemaakt in onze woonkamer, omdat ons lieftallige katje het niet toelaat dat wij planten in de kamer hebben staan (de Monstera is ook giftig voor katten) was dit een leuk alternatief. Je kan dus wel zeggen dat wij fan zijn. 

De Monstera bladeren staan op de webshop als tas en t-shirt. Als t-shirt zelfs in twee kleuren, roze en grijs

Laat in de reacties weten wat jou favoriete plant is en wat je vind van dit ontwerp!

Tot de volgende!

Yvette

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *