An Otter Design,  Ontwerpen

Ontwerp – Het idee achter de duiker en school vissen

In een serie blogposts gaan we alles vertellen over de ontwerpen die op de webshop staan (of erop gestaan hebben). Deze blog gaat over onze ontwerpen van de duiker en de school met vissen.

De grote inspiratie achter deze ontwerpen is onze grootste hobby, duiken. In 2011 ben ik hiermee begonnen en ondertussen heb ik er meer dan 300 duiken op zitten in verschillende landen en ben ik dive master. Ook Nathan heb ik hiermee aangestoken, hij is in 2017 begonnen met duiken. We hebben duiken nu helaas al een hele tijd op een laag pitje staan door een vervelende voet blessure, maar we hopen uiteindelijk duiken wel weer op te kunnen pakken. De onderwaterwereld is gewoon zo mooi, er is super veel te ontdekken en het is heerlijk om door het water te zweven. 

In Madeira heb ik een duik gemaakt waar specifiek dit ontwerp op gepasseerd is. Ik dook met een klein groepje en kwam in een grote school met vissen terecht. Dit moment heb ik ook op film staan. Ik was toen nog maar net begonnen met filmen onder water en het editten van beelden dus het is niet het beste filmpje, maar het geeft wel een goede indruk van mijn duik:

Dit moment heb ik geprobeerd na te tekenen en ik vind het super goed gelukt. Elke keer dat ik dit ontwerp zie brengt het mij altijd terug naar dat moment dat ik in die school vissen zat en al mijn andere herinneringen van de wondere onderwaterwereld. 

De duiker met vissen staat op de webshop als tas. De school vissen hebben we als t-shirt en als tas beschikbaar op de webshop. 

Laat in de reacties weten of jij ook wel eens gedoken hebt en wat je vind van dit ontwerp!

Tot de volgende!

Yvette

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *