Achter de schermen,  An Otter Design,  Duurzaamheid

Inpakken van je bestelling

Een paar weken geleden hebben we dan eindelijk onze webwinkel geopend, maar om onze bestellingen te kunnen verzenden hebben we natuurlijk verzendmateriaal nodig.

Na wat onderzoek kwamen we uit bij een leverancier in Breda waar we in bulk verzendmateriaal konden kopen. We hebben bewust voor kartonnen dozen gekozen, omdat papier goed te recyclen is en wij zo min mogelijk plastic willen gebruiken omdat dit beter is voor het milieu. Er ligt al genoeg plastic in de wereld, daar willen wij niet aan bijdragen. Je zal, als je bij ons iets hebt besteld dus geen plastic vinden. Heb je iets besteld dan pakken we dit ter bescherming voor je in in kraft papier. Dit is een dunne en sterke papiersoort, wat niet gekleurd of gebleekt is. Het kan dus geen vlekken achterlaten. Omdat het een sterke papiersoort is zit je bestelling extra beschermt in onze verzenddozen. Deze dozen passen door de brievenbus waardoor de verzendkosten laag blijven. Ook passen hier makkelijk 2 shirtjes in, bij een grotere bestelling gebruiken we een grotere verzend doos en zijn de verzendkosten ook hoger omdat deze doos niet door de brievenbus past.  

Als je iets bij ons hebt besteld krijg je ook een leuk bedank kaartje, natuurlijk door ons zelf gezeefdrukt (de tekst schrijven we wel met de hand). Dit is een kaartje van gerecycled papier. Onze stickers en tape om je pakketje dicht te plakken zijn uiteraard ook van gerecycled papier.

Dit is alweer mijn blog over ons verzendmateriaal, beetje kort deze week. Maar toch bedankt voor het lezen. Omdat deze blog zo kort was hieronder nog een filmpje van Yvette die een van onze eerste bestellingen inpakt.

Tot de volgende,

Nathan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *