Achter de schermen,  An Otter Design,  Persoonlijk

Het verhaal achter onze headshots

We willen al sinds we An Otter Design zijn gestart voor onze tekst ‘de gezichten achter An Otter Design’ mooie portret foto’s maken. Maar het kwam er steeds niet van. Dus we hebben gewoon alles ingepakt en zijn er een keer speciaal voor op pad gegaan. 

We zijn uitgekomen in de bossen bij Dorst. Een gebied waar we wel vaker wandelen. Je kan hier vroeg in de ochtend hertjes spotten, er loopt een grote kudde schotse hooglanders rond en soms wemelt het van de kikkers in de plassen water. Dit is ook een van de weinige plekken waar je helemaal geen verkeer hoort. Vaak loop je in het bos, maar hoor je toch nog autos voorbij razen, dat is hier dus niet het geval. Alleen het geluid van de natuur, zoals de vogeltjes die fluiten. Een super leuk en rustgevend gebied dus. 

Omdat ik al een hele tijd een voet blessure heb konden we niet al te ver lopen, maar dit gebied kennen we op ons duimpje dus dat was niet zo erg. Nathan is fotograaf dus die zag al snel een plekje met mooi licht en een goede achtergrond. Eigenlijk was het zo gedaan, dus waarom we dit niet al veel eerder hebben gedaan.. Maar zo gaat dat soms. Ik heb de foto van Nathan gemaakt, wel een klein beetje op goed geluk want ik ben natuurlijk geen fotograaf. Maar alles werd me goed uitgelegd, dus het kon niet fout gaan. 

We zijn er super blij mee. Wat vinden jullie van onze headshots? 

Tot de volgende!

Yvette 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *